Платіжна система WebMoney


webmoney transfer

Система WebMoney дозволяє миттєво робити безпечні і анонімні платежі за товари та послуги. Знаряддям кредитування та платежів в системі виступають умовні грошові одиниці:

1 WMZ: еквівалент 1 долара США.
1 WMU: еквівалент 1 гривні.
1 WMR: еквівалент 1 рублю.
1 WME: еквівалент 1 євро.

Незалежно від виконуваної операції система стягує стандартну комісію в розмірі 0,8%. Стати повноправним учасником системи може будь-який бажаючий, що досяг повноліття. Для цього слід пройти процедуру реєстрації.

Як зареєструватися в WebMoney

Перейдіть на сайт http://www.webmoney.ru/ і натисніть кнопку «Реєстрація».

webmoney



На наступному етапі потрібно ввести номер телефону. Зверніть увагу, вводити потрібно той номер, який не використовувався раніше в системі.

webmoney


Заповніть порожні поля у вікні, і натисніть «Продовжити». Перевірте ще раз правильність введених даних, після чого підтвердіть їх, натиснувши «Далі».

Перейдіть в поштову скриньку, вказану при реєстрації, щоб подивитися реєстраційний код, який необхідний для підтвердження поштової адреси. Введіть код реєстрації та натисніть «Далі» або клікніть по посиланню в листі. Вкажіть код, що прийшов вам на смартфон, натисніть «Продовжити».

Для завершення реєстрації слід придумати хороший пароль і ввести його в відповідні поля. Реєстрація завершена. Однак щоб повноцінно користуватися електронними грошима, потрібно створити гаманці.

webmoney


Для цього необхідно в вашому особистому кабінеті зайти на вкладку «Гаманці», вибрати потрібний грошовий еквівалент, погодитися з умовами угоди і натиснути кнопку «Створити».

webmoney


Гаманець успішно створений. У моєму випадку, йому було присвоєно номер - R525586508927, де R - позначення рублевого (рублі РФ) еквівалента. Тепер, вказавши даний номер гаманця, ви маєте можливість оплачувати послуги, робити перекази і виконувати інші операції в системі. Управління гаманцями може відбуватися безпосередньо через сам сайт-гаманець Webmoney або c допомогою спеціалізованого софту (Keeper WinPro).

Зверніть увагу, в процесі реєстрації ви отримали атестат псевдоніма. Це найнижчий рівень атестатів в системі, який не викликає довіри у користувачів. Для отримання формального атестата слід завантажити дані і кольорові скани паспорта в Центр атестації WebMoney Transfer. За отримання формального атестата система не бере винагороди. Для роботи в системі Арбітром або Реєстратором передбачені професійні атестати.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як заробити біткойни без вкладень BTC

Advanced Cash - Огляд та відгуки (Реєстрація/Верифікація)

Кріптовалютна біржа Binance: Реєстрація. Введення і виведення коштів.