Advanced Cash - Огляд та відгуки (Реєстрація/Верифікація)

Сьогодні поговоримо про платіжну систему, електронний гаманець і пластикову карту Advanced Cash. Щоб заощадити час можете подивитися відео, воно знаходиться в самому низу сторінки.

Advanced Cash — одна з найпопулярніших анонімних й офшорних електронних платіжних систем в інтернеті. Як створити гаманець, замовити карту Advanced Cash і, при необхідності, пройти верифікацію.

Advanced Cash (офіційний сайт) або AdvCash — одна з найпопулярніших анонімних і офшорних електронних платіжних систем в інтернеті.

Advanced Cash — огляд та відгуки

Advanced Cash — це офшорна система електронних платежів, зареєстрована в Белізі. Вона підходить для роботи в багатьох сферах інтернет-бізнесу, починаючи з інвестиційних програм та закінчуючи віртуальними казино. На сьогоднішній день в AdvCash діють найвигідніші тарифні плани. Також є можливість виводити гроші на офшорні карти, обходячи податкові органи.

Відкриття відбулося в 2014 році. Інтерес до системи користувачі почали проявляти буквально з перших днів її роботи. Вся справа в перевагах, які Advanced Cash дає своїм клієнтам.

Є можливість замовити пластикові карти Advanced Cash від Wave Crest Holdings Ltd (Великобританія).

На відміну від своїх конкурентів AdvCash не стягує з користувачів комісію на перекази усередині системи. Що стосується інших транзакцій, а саме SWIFT-переказів, введення/виведення коштів на альтернативні платіжні системи або банківські картки, то в цьому випадку присутня невелика комісія.

Основні переваги AdvCash

  1. Мультивалютність – система працює з євро, фунтами, рублями та американськими доларами.
  2. Високий рівень безпеки – AdvCash використовує відразу кілька методів захисту персональних даних. Це традиційні логін і пароль, кодова карта, прив'язка за IP-адресою, авторизація за допомогою SMS, токени (пристрої для генерації одноразових кодів і паролів) і так звана інтелектуальна безпека – перевірка користувачів по кукі-файлів, IP-адресами і т. п.
  3. Проста і зручна навігація — заплутатися на сайті Advanced Cash практично неможливо. Основна інформація представлена вже на головній сторінці, немає ніяких відволікаючих елементів.
  4. Можливість замовити банківську картку MasterCard з безкоштовним обслуговуванням протягом року. Валюта карти — долари або євро.
  5. Відсутність комісії на внутрішні переводи.
  6. Можливість введення/виведення грошових коштів на інші платіжні системи, в числі яких є Payeer, Perfect Money, ЯндексДеньги, Bitcoin. Також підтримуються SWIFT-перекази, чеки, виведення коштів на картки різних банків світу та ін.
  7. Оперативна служба підтримки. Зв'язатися з її працівниками можна за телефонами та електронними адресами, вказаними на сайті.
  8. Advanced Cash – стрімко розвивається та вельми популярна на даний момент платіжна система. Роботу з нею підтримують до 95% всіх інвестиційних проектів.

Карта Advanced Cash: простота і зручність

Для зручності користувачів платіжка надає повноцінну карту системи MasterCard — платіжна картка Advanced Cash (AdvCash). З її допомогою не тільки можна безпроцентно розраховуватися в магазинах, але і здійснювати покупки безконтактно.

карта Advanced Cash (AdvCash)

Якщо ви вже зареєстрований користувач системи, то можете замовити для себе іменну картку Advanced Cash – для цього навіть не обов'язково проходити верифікацію. Зазначимо, що краще замовляти карту в перший тиждень після реєстрації – тоді її вартість разом з доставкою складе 4,99$. Якщо ж у цей термін зробити карту ви не встигли, то її вартість зросте до 14,99$.

Дуже рекомендую цю платіжку. Реєстрація: Advanced Cash

Реєстрація Advanced Cash, верифікація Advanced Cash

Реєстрація в Advanced Cash (AdvCash). Зареєструватися в цій платіжці дуже легко, потрібно  лише декількох хвилин вільного часу.

Все що потрібно — спуститися вниз головної сторінки Advanced Cash і знайти на ній «Створити акаунт безкоштовно». У вікні система попросить вас заповнити поля реєстраційної форми. Перетягніть повзунок вправо, після цього впевнено тисніть кнопку «Зареєструватися».

Система привітає вас з реєстрацією і запропонує верифікувати аккаунт, але це краще відкласти на потім. Відразу клікайте по кнопці «Перейти до роботи», після чого ви опинитеся в особистому кабінеті.

Всі важливі реєстраційні дані прийдуть вам на поштову скриньку. Для подальшого входу в аккаунт вам необхідно в правому куті знайти «Вхід». Після натискання вкажіть логін та пароль і натисніть «Увійти в Advanced Cash».

Потрапивши в особистий кабінет, ви можете використовувати весь його функціонал, але не забудьте про необхідність пройти верифікацію, так як це відкриє додаткові можливості.

Верифікація в Advanced Cash – це процедура, при якій представник платіжної системи звіряє дані, зазначені при реєстрації, з даними, наведеними в копіях. Тому тривалість перевірки може скласти від 2 до 24 годин. Після проходження верифікації ліміти операцій будуть підвищені і стануть доступні банківські перекази.

Якщо ви новий користувач платіжної системи Advanced Cash і ще не пройшли процедуру верифікації, то радимо це зробити, адже це значно розширить ваші можливості у використанні сервісу.

Пропонуємо вам покрокову інструкцію, яка дозволить з легкістю пройти цю процедуру:

У особистому кабінеті платіжної системи в лівому блоці під іконкою користувача виберіть «Не верифікований». Якщо з'явилася підказка підтвердіть перехід в розділ верифікації.

У тому випадку, якщо ніяких розбіжностей з верифікацією немає, послідовно пройдіть три етапи підтвердження особи: верифікація адреси, телефону, паспорта.

Для верифікації особистості вам необхідно завантажити на сайт платіжної системи скани документа – паспорта або водійського посвідчення.

Для верифікації адреси необхідно надати скан документа, в якому зазначено ваша адреса та ПІБ. Це можуть бути квитанції за комунальні послуги, сторінка з пропискою в паспорті, банківські виписки. З повним переліком документів можна ознайомитися в розділі «Верифікація» на сайті платіжної системи.

Найпростіше пройти верифікацію мобільного телефону. Для цього достатньо ввести свій номер у відповідне поле, а після отримання смс від системи, вказати секретний код.

Потрапивши в особистий кабінет, ви можете використовувати весь його функціонал, але не забудьте про необхідність пройти верифікацію, так як це відкриє додаткові можливості.

Рекомендую цю платіжну систему. Дуже зручна! Реєстрація: Advanced Cash


Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Як заробити біткойни без вкладень BTC

Кріптовалютна біржа Binance: Реєстрація. Введення і виведення коштів.