Кріптовалютна біржа Binance: Реєстрація. Введення і виведення коштів.


У даній статті ми розповімо, як пройти реєстрацію на Binance, зробимо огляд особистого кабінету і познайомимо вас з відгуками про цю платформу.  Отже, почнемо наш огляд кріптовалютной біткоін-біржі Binance.

Біржа Бінанс: Коротко про платформу

Binance (Бінанс) - китайська біржа для торгівлі криптовалютой біткоін та іншими цифровими активами.  Вона почала свою роботу на початку 2017 року.  За 2 роки свого існування вона отримала величезну популярність серед користувачів.  Зараз Бінанс входить в ТОП 3 бірж по добовому обсягу торгів.  Штаб квартира платформи Binance знаходиться в Шанхаї, а очолює її Changpeng Zhao.

У 2017-му Бінанс оголосила про те, що Йі Хе, співзасновник OKcoin, приєднався до них.  Йі Хе є одним з найуспішніших і найвпливовіших людей в онлайн-економіці Китаю.  Дана подія позитивно вплинула на зростання популярності крипто-біржі binance і їх внутрішньої валюти Binance coin.  Відразу після оголошення про співпрацю Йі Хе і бінанс вартість Binance Coin зросла на 40%.

Біржа Бінанс: Офіційний сайт 

Біржа Бінанс має свій офіційний сайт з доменним ім'ям www.binance.com.  Домен був зареєстровано 1 квітня 2017 року.  Сайт бінанс дуже прогресивний, але в той же час простий.  Він доступний на 16 мовах, серед яких є російська. Інтерфейс сайту зрозумілий, все аналогічно з іншими кріптовалютними платформами.  Розділи «Увійти» і «Реєстрація» знаходяться в правому кутку, там же ви можете змінювати мову сайту.  Ось за що точно можна похвалити розробників, так це за блок актуальних новин, роздачу безкоштовних криптовалют та розіграшів.  Це поле ми виділили червоною рамкою.  Фото сайту дивіться нижче.

Реєстрація на біржі Binance 

Для проходження реєстрації бінанс, вам необхідно перейти на сайт.  Потім натиснути на кнопку «Реєстрація», після чого ви потрапите на потрібну вам сторінку.  Хочеться відзначити дрібницю, яка нам запам'яталася.  Відразу після введення Вашу електронну поштову скриньку і генерації пароля для входу в біржу, вам потрібно буде пройти каптчу.  До речі, пароль повинен містити великі і малі літери, а також цифри.  Каптча на binance складається з двох етапів: спочатку потрібно провести курсором мишки по потрібному полю, це дія дуже схоже на те, яке потрібно зробити, щоб відповісти на телефонний дзвінок на айфоне.  Після ввести символи з картинки.


Для підтвердження адреси електронної пошти вам буде надіслано листа. У ньому вказано посилання для підтвердження адреси, за якою потрібно перейти.  Перейшовши за посиланням, ви активуєте свій обліковий запис.  При кожному новому вході в особистий кабінет, вам необхідно буде проходити каптчу.

Бінанс: верифікація 

Верифікація binance складається з 3-х етапів.  Перший етап верифікації на біржі бінанс ви проходите, коли підтверджуєте свою поштову адресу.  Дана ступінь верифікації дозволяє вам здійснювати вивод не більше 2 біткоінів в день.  Для проходження другого етапу верифікації, вам необхідно натиснути на напис «Завершити перевірку особистості», що знаходиться під сірим рубіном.


Але, дана функція спочатку буде закрита.  Щоб відкрити доступ до неї, вам необхідно вказати свої контакти (вказати номер телефону, або підключити Google Authenticator).  Якщо ви проживаєте не в Китаї, або не маєте симкарту будь-якого з китайських операторів, на жаль, але функція підключення телефону буде недоступна.  Тому, доведеться підкріплювати код Google Authenticator.

Для проходження другого етапу верифікації необхідно буде докласти трохи більше зусиль.  Зібрати невеликий пакет документів, серед яких: скан паспорта 1 і 2 сторінки (потрібно зробити ваше фото з посвідченням особи, яке ви тримаєте в руках і поруч потрібно зробити підпис на білому аркуші).  Втім, ви знайдете там докладну інструкцію з ілюстраціями.  Після проходження другого кроку верифікації, вам буде доступний висновок до 100 біткоіни в день.  Для відкриття ще більших можливостей, вам потрібно пройти 3-й етап верифікації.  Він відбувається шляхом спілкування з службою підтримки.

Введення і виведення коштів з біржі Бінанс 

Пам'ятайте, ми говорили, що переклад сайту binance на російську мову трохи «кривий», так ось зараз ви повинні зрозуміти чому.  Щоб зробити поповнення рахунку на кріптовалютной біржі binance, вам необхідно навести курсор мишки на «Актив» і в під меню вибрати «Зняти готівку з Депозиту».  Після цього, перед вами випаде список, з усіх можливих валют.  В даному списку у вас з'явиться можливість вибрати бажану крипту і зробити депозит.

На даний момент кожен користувач біржі має можливість поповнити баланс більш ніж 200 криптовалюта.  З недавніх пір на платформі з'явилася можливість поповнити баланс в доларах з карти VISA або MasterCard.

Комісія на платформі 

Біржа бінанс завоювала популярність завдяки 2 дуже важливим речам:

  • завдяки своїй низькій комісії, яка складає 0,1% від угоди;  
  • завдяки технології обробки ордерів.  

Технологія виконання ордерів на біржі binance здатна обробити 1,4 мільйона ордерів в секунду.

Відгуки про біржу Бінанс 

В інтернеті досить багато різної інформації про біржі Binance.  Дуже часто, можна зустріти багато негативних коментарів, але також є і позитивні.  Приклад цих слів, ви можете прочитати коментарі під цією статтею.  У більшості випадків, негативні відгуки пов'язані з недосвідченістю користувачів і їх невмінням працювати з подібними ресурсами.

Наша порада всім новачкам, перш ніж завести свої гроші на будь-яку біржу, ви повинні пройти верифікацію аккаунта і підключити додаткові функції по підвищенню безпеки (2FA).

Останнім часом, торгова платформа бінанс іноді проводить технічні покращення взаємодії своїх серверів.  Тому ви можете спостерігати коли введення, виведення коштів і реєстрація на біржі бувають припинені.  Побачивши таку ситуацію, головне, не переживайте - це планові роботи.  Вони робляться для зручності користувачів.

Коментарі

  1. Всегда думал попробовать в направлении криптовалюты. Теперь видимо пришло время.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Як заробити біткойни без вкладень BTC

Advanced Cash - Огляд та відгуки (Реєстрація/Верифікація)